Inicio - grande Inicio - peque
No has iniciado sesión  |  Acceder 

Contenido relacionado

Programa de Falles de Sant Josep 2018 de Burriana

Articulo prepara tu escapada portada

 

PROGRAMA OFICIAL DE FESTES DE SANT JOSEP DE BURRIANA

 

 


DIJOUS 22 DE FEBRER



A les 19.30 h: al Centre Municipal de Cultura la Mercé, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d’honor, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, presidents, presidents infantils dels distints barris i societats i Junta Local Fallera, s’inaugurarà l’Exposició del Ninot i Ninot Indultat Infantil de 2018.Tot seguit, s’entregaran els premis patrocinats per la Regidoria de Festes.

 


DIUMENGE 25 DE FEBRER



A les 18.00 h: Pregó anunciador de les festes falleres 2018, que recorrerà els següents emplaçaments de falles: Falla Barri Sant Blai, Falla Societat Club Ortega, Falla Barri València i Falla Don Bosco. Finalitzada la desfilada, des dels balcons del Magnífic Ajuntament, el pregoner, José Poveda Chabrera, llegirà elPregó. A continuació, la nostra reina fallera infantil xiqueta Ana Giménez Domingo, reina fallera senyoreta Judit Pesudo Martínez i la Sra. alcaldessa Maria Josep Safont Melchor, pronunciaran la tradicional Crida.

 


DISSABTE 3 DE MARÇ
 


A les 22.00 h: Cavalcada del Ninot que recorrerà l’itinerari següent: plaça de la Generalitat, carrer de l’Escorredor, carrer del Raval, Plaça el Pla, amb la baixada dels components de les carrosses al final del Pla. Tribuna oficial al carrer de l’Escorredor encreuament amb carrer de Santa Cristina, on hi haurà la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d’honor, presidenta de Junta Local Fallera i convidats.

 


DIUMENGE 4 DE MARÇ


 

A les 16.30 h: Cavalcada del Ninot Infantil que recorrerà l’itinerari següent: plaça de la Generalitat, carrer de l’Escorredor, carrer del Raval, Plaça el Pla, amb la baixada dels components de les carrosses al final del Pla. Tribuna oficial al carrer de l’Escorredor encreuament amb carrer de Santa Cristina, on hi haurà la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, corts d’honor, presidenta de Junta Local Fallera i convidats.


 
DILLUNS 5 DE MARÇ



A les 22.00 h: A la Llar Fallera, amb l’assistència de falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, presidents i presidents infantils dels distints barris i societats, la nostra reina fallera i reina fallera infantil entregaran les màximes recompenses atorgades en l’exercici faller 2018 per la Junta Local Fallera de Borriana i per la Junta Central Fallera de València. Entrega als guanyadors dels premis del Campionat de truc, parxis, guinyot, i futbolín. Entrega de premis de comparses aconseguits en la Cavalcada del Ninot i Cavalcada del Ninot Infantil per les comissions falleres.

 


DIMARTS 6 DE MARÇ



 
A les 18.00 h: Missa a l’inici de les festes falleres de Sant Josep 2018, a l’església de Sant Josep, Pares Carmelites, amb l’assistència de reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat ,corts d’honor, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, presidents, presidents infantils dels distints barris i societats i Junta Local Fallera.

 

En finalitzar la missa d’inici de les festes: les Reines Falleres junt a les seues corts d’honor, representants de les falles i Junta Local Fallera, es dirigiran als aparadors premiats per tal de fer-los entrega dels banderins acreditatius dels premis.


 
DIMECRES 7 DE MARÇ



A les 19.00 h: Al Teatre Payà, les falleres majors infantils, cavallers acompanyants, corts d’honor, presidents infantils de les distintes comissions falleres de barris i societats, dames de la ciutat infantil, cort d’honor infantil i Junta Local Fallera, retran homenatge a la nostra reina fallera infantil, xiqueta Ana Giménez Domingo.


DIJOUS 8 DE MARÇ



A les 22.00 h: Al Teatre Payà, les falleres majors, corts d’honor, presidents de les distintes comissions falleres de barris i societats, dames de la ciutat, cort d’honor i Junta Local Fallera, retran homenatge a la nostra reina fallera, senyoreta Judit Pesudo Martínez.

 


DIVENDRES 9 DE MARÇ


 

A les 14.00 h: Inauguració del Casal del vi, situat a la plaça de José Iturbi. Horari d’apertura: de 12.00 a 01.30 hores.

 

A les 20.00 h: Al saló de plenaris de l’Ajuntament, presentació del XII Torneig de Futbol Internacional Falles de Borriana.

 

A les 21.30 h: A la Llar Fallera, tindrà lloc el tradicional paiporta faller amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantil, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, corts d’honor infantils, presidents, presidents infantils, comissionats de les diferents associacions falleres i Junta Local Fallera.


DISSABTE 10 DE MARÇ

 


A les 11.00 h: A l’emplaçament de la Falla Barri l’Escorredor (C/L’Escorredor), masterclass de aerobox a càrrec del Gimnasia Nou centre Fitness Burriana.

 

De 12.00 a 01.30 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi. A les 12.00 h. A l’emplaçament de la Falla Societat Sant Josep IV Campionat Santjofest (C/Assumpta González Cubertorer).

 

A les 14.00 h: A l’emplaçament de la Falla Societat Sant Josep II Mascletpremi (C/Assumpta González Cubertorer).

 

A les 17.30 h: “Tardeo” amb l’actuació de La Malavida band, a la Carpa Don Bosco (C/Josep Polo de Bernabé).

 

A les 18.00 h: Tardeo en la seu social de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1) amb l’actuació del grup Trébede.

 

A les 22.00 h: A la Llar Fallera, se celebrarà el sopar homenatge a la nostra reina fallera, senyoreta Judit Pesudo Martínez.

 


DIUMENGE 11 DE MARÇ



A les 09.00 h: A l’emplaçament de la Falla Barri l’Escorredor (C/L’Escorredor),esmorzar popular. A les 17.30 h en la Falla Quarts de Calatrava (C/Serves de Jesús), festa infantil al carrer amb imflables i globotà.

 

De 12.00 a 23.00 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi. A les 17.30 h. Ball de la tercera edat a la Llar Fallera. Després del ball, berenar per a tots els

assistents.

 

A les 19.00 h: En la Falla Quarts de Calatrava (C/Serves de Jesús), cremada d’una falleta.

 

A les 19.00 h: Gala de entrega de premis del XII Concurs de Teatre en Valencià, al Teatre Payà.

 


DILLUNS 12 I DIMARTS 13 DE MARÇ



De 12.00 a 23.00 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

 


DIMECRES 14 DE MARÇ

 


De 12.00 a 23.00 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

 

A les 16.30 h: Les Reines Fallers junt amb les seues corts d’honor i Junta Local Fallera, visitaran la Residència de la 3º edat de Cáritas, per a veure la cremada de la falla preparada per a l’ocasió.

 

A les 17.30 h: Les Reines Falleres junta amb les seues corts d’honor i Junta Local Fallera, visitaran el CEAM.

 


DIJOUS 15 DE MARÇ


 

A les 9.00 h: Visita oficial a les falles dels col·legis, per la nostra reina fallera infantil, dames de la ciutat infantil, cort d’honor infantil i Junta Local Fallera.

 

De 12.00 a 01.30 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

 

A les 18.30 h: Visita oficial a la plantada de les falles 2018, a la qual assistiran les nostres reines falleres, dames de la ciutat, corts d’honor, autoritats i Junta Local Fallera.

 

A partir de les 23:00 h: A l’emplaçament de la falla Barri d’Onda, tradicional “bunyolà”.

 

A les 00.00 h: MASCLETADA NOCTURNA a la plaça de l’Hereu, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, comissions falleres i Junta Local Fallera.

 

A les 00:00 h: A l’envelat de la Falla Barri d’Onda (situat al costat del monument), a la Plaça Nou d’Octubre, discomòbil (entrada lliure).

 

A les 00:00 h: A l’envelat de la Falla Caçadors (Terrassa Payà) discomòbil amn Disco OPCE.

 


DIVENDRES 16 MARÇ



De 10.00 a 12.00 h: Concurs de dibuix Falles de Borriana 2018 per alumnes de primària, organitzat per Junta Local Fallera. Inscripcions i recollida de fulls per a dibuixar a les 9.30 h en l’Ajuntament. Entrega de premis a les 13.00 h en l’Ajuntament.

 

De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h: Tren faller que recorrerà els monuments fallers de la ciutat. Inici i final a la Plaça Major, enfront el Centre Espanya.

 

De 12.00 a 01.30 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

 

A les 17.30 h: Partit inaugural del XII Torneig Internacional de futbol Falles de Borriana Horaris dels partits: des de les 17.30 fins les 19.30 hores.

 

A les 18.00 h: A la Llar Fallera, entrega dels premis falles de 2018. En finalitzar l’entrega de premis, la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, i Junta Local Fallera, visitaran les falles que hagen obtingut el Primer Premi de les Falles 2018 (de categoria especial), tant major com infantil.

 

A les 23.30 h: A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), dol de Dj’s entre Juanky Dj resident i Dj Indu.

 

A les 00.00 h: A l’envelat de la Falla Barri d’Onda (situat al costat del monument), a la Plaça Nou d’Octubre, “Concurs de barrets” i discomòbil amb Dj (entrada lliure).

 

A les 00.00 h: A l’envelat de la Falla Societat Sant Josep discomòbil (C/Assumpta González Cubertorer).

 

A les 00.00 h: En la Falla Quarts de Calatrava (C/Serves de Jesús) sessió paxanga i remember a càrrec de DJ Reula a la carpa. Festa de disfresses.

 

A les 00:00 h: A l’envelat de la Falla Caçadors (Terrassa Payà), Redjot.

 

A les 00.30 h: Festa de disfresses amb l’actuació de Diverpool, a la Carpa Don Bosco (C/Josep Polo de Bernabé).


 
DISSABTE 17 DE MARÇ

 

De 9.00 h a 13.35 h i de 16.30 h a 19.10 h: Partits del XII Torneig Internacional de Futbol Falles de Borriana.

De 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h: Tren faller que recorrerà els monuments fallers de la ciutat. Inici i final a la Plaça Major, enfront el Centre Espanya.

 

A les 11.00 h: A l’emplaçament de la Falla Barri l’Escorredor (C/L’Escorredor), masterclass de zumba a càrrec del Gimnasia Nou centre Fitness Burriana.

 

A les 11.30 h: Visita al Centre Social de la Caixa Rural de la nostra reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, comissions falleres invitades i Junta Local Fallera.

 

A les 14.00 h: MASCLETADA a la plaça de l’Hereu, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, comissions falleres i Junta Local Fallera.

 

A les 16.30 h: A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), actuació del grup “Pureza”.

 

A les 18.00 h: Visita oficial a les falles 2018 pels emplaçaments de les falles següents: Falla Rei Jaume I, Falla Barri la Bosca, Falla Barri València, Falla Barri la Ravalera i Falla Barri l’Escorredor, amb assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor i Junta Local Fallera. En finalitzar la visita oficial a les falles 2018, en el Tapís, acte d’entrega obsequi Fallers d’honor a les reines falleres de Borriana, per totes les comissions falleres.

 

A les 23.45 h: A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), actuació del grup sevillà Raya Real i Juanky Dj.

 

A les 00.00 h: A l’envelat de la Falla Barri d’Onda (situat al costat del monument), a la Plaça Nou d’Octubre, “Ball de disfresses” i discomòbil amb Dj (entrada lliure).

 

A les 00.00 h: A l’envelat de la Falla Societat Sant Josep discomòbil (C/Assumpta González Cubertorer).

 

A les 00.00 h: En la Falla Quarts de Calatrava (C/Serves de Jesús) sessió a càrrec de DJ Alejandro Font a la carpa. Festa aigüa de València.

 

A les 00:00 h: A l’envelat de la Falla Caçadors (Terrassa Payà), actuació de l’orquestra Alabama.

 

A les 00.30 h: Festa amb sevillanes i rumbes a càrrec de Los Makis a la Carpa Don Bosco (C/Josep Polo de Bernabé).


 
DIUMENGE 18 DE MARÇ


 

De 9.30 h a 12.10 h: Partits del XII Torneig Internacional de Futbol Falles de Borriana. Final del XII Torneig Internacional de Futbol Falles de Borriana a les 12.10 h.

 

De 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 h: Tren faller que recorrerà els monuments fallers de la ciutat. Inici i final a la Plaça Major, enfront el Centre Espanya.

 

De 12.00 a 01.30 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

 

A les 14.00 h: MASCLETADA a la plaça de l’Hereu, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, comissions falleres i Junta Local Fallera.

 

A les 16.30 h: A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), “Tardeo” amb actuació de Joymo.

 

A les 17.00 h: Concert de la xaranga Salsa Rosa a la Carpa Don Bosco (C/Josep Polo de Bernabé).

 

A les 19.45 h: CORREFOC amb inici al Col·legi Salesians, que transcorrirà per el Camí d’Onda, Plaça 9 d’Octubre, Carrer de l’Encarnació, el Raval, Carrer Major i la Avg, Poeta Calzada, on enllaçarà amb la NIT DEL FOC.

 

A les 21.00 h: Nit del foc.

 

A les 23.45 h: A l’envelat de la Falla Societat Club 53 (Camí d’Onda, 1), actuació del grup de pop Mala Vida i després Juanky Dj.

 

A les 00.00 h: A l’envelat de la Falla Barri d’Onda (situat al costat del monument), a la Plaça Nou d’Octubre, Discomòbil amb el Dj Carlos Isach (entrada lliure).

 

A les 00.00 h: A l’envelat de la Falla Societat Sant Josep discomòbil (C/Assumpta González Cubertorer).

 

A les 00.00 h: En la Falla Quarts de Calatrava (C/Serves de Jesús), actuació de l’ORQUESTRA WONDER (grup LA TRIBU).

 

A les 00:00 h: A l’envelat de la Falla Caçadors (Terrassa Payà), Andriban Beers.

 

A les 00.30 h: Festa remember pop-rock espanyol a càrrec de Moron 5 a la Carpa Don Bosco (C/Josep Polo de Bernabé).


 
DILLUNS 19 DE MARÇ

 

A les 10.10 h: En el pati del col·legi Salesians, se celebrarà un homenatge a Sant Josep.

 

A les 10.30 h: Tradicional ofrena de flors a la nostra patrona, la Mare de Déu de la Misericòrdia, en la qual participaran: reina fallera 2018, cort d’honor i dames de la ciutat, reina fallera infantil 2018, cort d’honor infantil, dames de la ciutat infantil, reina fallera 2017, reina fallera infantil 2017 i corts d’honor, reines falleres anys anteriors, dames del foc d’Alacant, falleres majors, falleres majors infantils, corts d’honor i comissions falleres, comissions convidades i Junta Local Fallera.

 

En finalitzar L’Ofrena: MASCLETADA a la plaça de l’Hereu, amb l’assistència de la reina fallera, reina fallera infantil, dames del foc d’Alacant, dames de la ciutat, cort d’honor, dames de la ciutat infantils, cort d’honor infantil, falleres majors, falleres majors infantils i cavallers acompanyants, corts d’honor, comissions falleres i Junta Local Fallera.

 

De 12.00 a 01.30 h: Casal del vi faller, situat a la plaça de José Iturbi.

 

A les 20.00 h: Cremada de les falles infantils 2018.

 

A les 22.00 h: Cremada de les falles 2018.

 


*Prepara tu escapada, no se hace responsable de posibles cambios de ubicación, horarios etc. de los acontecimientos y festejos anteriores, no obstante nos mantendremos informados para modificar cualquier aspecto si fuera necesario.

 

Agradecimiento especial a J. Oliveira por la cesión de imágenes.

 

 

Por Juan Safont, a 3-3-2018

Fuente de información: Programa oficial de Festes de Sant Josep Burriana 2018.